Iepenlaan 11, 7917 PW
Geesbrug
mw@moniquedewinter-advocaat.nl06-12507836
Contact

Dossiers (relevante correspondentie, overeenkomsten en processtukken) worden gedurende 5 jaren bewaard, te rekenen vanaf de datum van het afsluitende bericht aan de cliënt, of de datum van het onherroepelijk worden van de rechterlijke uitspraak waarop de werkzaamheden betrekking hadden, of te rekenen vanaf een jaar na de datum van ons laatst aantoonbare contact.

Na het verstrijken van de termijn van 5 jaar kunnen dossiers worden vernietigd. Onverplicht bewaar ik dossiers meestal langer in mijn archief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien u na archivering van het dossier daaruit bij mij stukken opvraagt, dient u een bedrag van € 10,- te voldoen alvorens ik het dossier uit het archief haal en stukken daaruit scan en per email aan u toestuur. Indien u toezending van afschriften of originelen ( bij dat laatste kan het uitsluitend gaan om de grosse van een rechterlijke uitspraak benodigd voor incassowerkzaamheden door het LBIO of een deurwaarder ) per gewone post wenst, bent u naast voornoemd bedrag van € 10,- de verzendkosten verschuldigd.

Mijn diensten

  • 1
  • De wettelijke indexering van de alimentatie per 1 januari 2020 bedraagt 2,5% #advocaat #mediator #Assen #Hoogeveen #Emmen #Geesbrug
  • Afspreken op 1 van mijn locaties? dit kan in Hoogeveen, Emmen, Assen en Geesbrug. Kijk voor meer informatie op:… https://t.co/jAAgqTn5X3
  • Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.
- mr Monique de Winter