Iepenlaan 11, 7917 PW
Geesbrug
mw@moniquedewinter-advocaat.nl06-12507836
Contact

In het geval van een echtscheiding kan er zowel voor gekozen worden dat één echtgenoot mij inschakelt, asl dat beide echtgenoten tezamen mijn hulp inroepen als scheidingsmediator- of bemiddelaar. Ik ben lid van de Verenging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators ( VFAS ).

Echtscheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis, welke per definititie leidt tot een rouwproces, wat verder de preciese omstandigheden ook zijn. Het goed regelen van de ( gevolgen van ) echtscheiding is van groot belang voor de verwerking van het verdriet en de boosheid, en het weer goed op de rails krijgen van het leven. U heeft daar zelf belang bij, maar zeker ook uw kinderen, uw ex partner en andere betrokkenen. Het is helaas nogal makkelijk om het niet goed te doen: wanneer emoties geen aandacht krijgen of niet in goede banen geleid worden, belandt men al snel in een neerwaartse spiraal. De problemen worden snel groter, maar het wordt vervolgens steeds moeilijker om ze weer naar hanteerbare proporties terug te krijgen.

Uw belangen staan voorop.

Ik sta u als advocaat of scheidingsmediator bij gedurende het gehele traject. Daarbij breng ik mijn kennis van zaken, maar ook mijn inlevingsvermogen én probleem oplossend vermogen in.U kunt er van uit gaan dat ik uw belangen zo goed als haalbaar dien. Dat kan overigens best wel eens betekenen dat ik het niet helemaal eens ben met de weg die u zou willen slaan. Uiteraard wordt dan ook uitgelegd waarom ik er anders over denk, en wat de voor- en nadelen van de verschillende benaderingswijzen kunnen zijn. Samen met u wordt gekozen voor de uiteindelijke aanpak.

Echtscheidingen komen helaas vaak voor, en inmiddels houden erg veel mensen zich bezig met het bijstaan van mensen daarbij. Dat gaat soms goed, maar lang niet altijd. Als een echtscheiding dan toch onvermijdelijk is, gun uzelf dan het beste en kies voor hulp welke gebaseerd is op langdurige ervaring, voortgaande scholing- ook op psychologisch gebied- en empathie. Iedere vorm van hulp die u inschakelt kost geld. Het is maar de vraag of de kosten die ik in rekening breng hoger zijn de de kosten die anderen u rekenen, zeker bezien op de langere termijn.

Kunt u hulp gebruiken?

Neem als u hulp op dit vlak nodig heeft, of denkt te zijner tijd nodig te zullen hebben, contact op voor overleg. Ik werk vanuit Geesburg (Coevorden) in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel. Wij kunnen elkaar ontmoeten op één van mijn bespreeklocaties in Hoogeveen, Assen, Emmen, Geesbrug of elders als u dat liever heeft.

Voor meer informatie over scheidingsmediation verwijs ik ook naar : www.vfas.nl

Mijn diensten

  • 1
  • De wettelijke indexering van de alimentatie per 1 januari 2020 bedraagt 2,5% #advocaat #mediator #Assen #Hoogeveen #Emmen #Geesbrug
  • Afspreken op 1 van mijn locaties? dit kan in Hoogeveen, Emmen, Assen en Geesbrug. Kijk voor meer informatie op:… https://t.co/jAAgqTn5X3
  • Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.
- mr Monique de Winter