Iepenlaan 11, 7917 PW
Geesbrug
mw@moniquedewinter-advocaat.nl06-12507836
Contact

Vanaf 1985 heb ik als advocaat gewerkt in Barendrecht, ten zuiden van Rotterdam. Vanaf 2012 woon en werk ik met veel plezier in Drenthe.

In deze nieuwe omgeving wil ik graag aan zowel particuliere als zakelijke cliënten hulp bieden op een prettige en aansprekende manier. Het uitgangspunt is "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Ik probeer met zo min mogelijk moeilijk taalgebruik en afstandelijkheid de cliënt helderheid en kwaliteit te bieden.

Waarmee kan ik u helpen

In het kader van mijn kantoor houd ik mij bezig met de zogenaamde familierechtpraktijk. Daartoe behoren veel voorkomende kwesties zoals echtscheidingen, alimentatieproblemen, gezag, omgang, kinderbeschermingsmaatregelen enz.

Ik kan u zowel adviseren in het kader van het probleem waarmee u worstelt, en bijstaan in een poging het op te lossen zonder het inschakelen van een rechter, als ook volledig bijstaan indien een procedure wel nodig is. Voor alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland kan ik voor u optreden als advocaat.

Ik sta voor het rechtsgebied personen- en familierecht ook geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dat rechtsgebied.

Contact

Bent u opzoek naar een advocaat mediator in Hoogeveen en omstreken en is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik werk vanuit Geesburg (Coevorden) in de provincies Drenthe, Groningen , Friesland en de kop van Overijssel. Wij kunnen elkaar ontmoeten op één van mijn bespreeklocaties in Hoogeveen, Assen, Emmen, Geesbrug of elders als u dat liever heeft.

Mijn diensten

  • 1
  • De wettelijke indexering van de alimentatie per 1 januari 2020 bedraagt 2,5% #advocaat #mediator #Assen #Hoogeveen #Emmen #Geesbrug
  • Afspreken op 1 van mijn locaties? dit kan in Hoogeveen, Emmen, Assen en Geesbrug. Kijk voor meer informatie op:… https://t.co/jAAgqTn5X3
  • Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.
- mr Monique de Winter