Iepenlaan 11, 7917 PW
Geesbrug
mw@moniquedewinter-advocaat.nl06-12507836
Contact

De Rechtbank in Leeuwarden staat aan het adres Zaailand nr 102 ( 8911 BN ). Parkeren kunt u het beste in de Zaailandgarage aan het adres Zaailand nr 5 ( 8911 BL ) te Leeuwarden.

U moet er rekening mee houden dat er bij het betreden van het gerechtsgebouw altijd sprake is van een veiligheidscontrole. U moet door een detectieapparaat lopen nadat u alle zaken van metaal uit uw zakken heeft gehaald, en bijvoorbeeld ook uw riem heeft verwijderd. Ook uw tas gaat door een scan. Met deze controle is enige tijd gemoeid; zeker als u enkele mensen voor u heeft kan het wat langer duren. Houdt u hiermee rekening met uw planning.

Neem naar een gerechtsgebouw altijd uw identiteitsbewijs mee, alsmede de oproep.

Let goed op of u in Leeuwarden bij de Rechtbank of ( in hoger beroep ) bij het Gerechtshof moet zijn. Deze organisaties zitten in verschillende gebouwen.

Mijn diensten

  • 1
  • De wettelijke indexering van de alimentatie per 1 januari 2020 bedraagt 2,5% #advocaat #mediator #Assen #Hoogeveen #Emmen #Geesbrug
  • Afspreken op 1 van mijn locaties? dit kan in Hoogeveen, Emmen, Assen en Geesbrug. Kijk voor meer informatie op:… https://t.co/jAAgqTn5X3
  • Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.
- mr Monique de Winter